078 635 2934 info@milieuboten.nl
Diensten | Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Wij leveren de volgende reinigingsmiddelen:

JMZ-7
Productbeschrijving:

Speciale vloeistof voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderd zonder schadelijke reststoffen. Inzetbaar voor het uittrekken van olie e.d. uit steen, asfalt beton, en andere poreuze oppervlakken. Tevens toepasbaar in ultrasoon reiniging. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in dit product voldoen aan de detergentenverordering (EG 648/2004).

J-Steamer 151
Productbeschrijving:

Hoog geconcentreerde vloeibare reiniger voor industriële toepassingen. Bij uitstek geschikt voor het reinigen en ontvetten van onderdelen en oppervlakken vervuild met olie en vetten en het reinigen van machinekamers. Door het verbreken van de oppervlaktespanning worden vervuilingen snel en effectief van de ondergrond losgemaakt en zijn daarna eenvoudig met water afspoelbaar. Het product geeft geen stabiele emulsies, is snel scheidend dus veroorzaakt geen verstoring in olie/water-afscheider. Verwerkbaar in alle soorten hulpapparatuur. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in dit product voldoen aan de detergentenverordering (EG 648/2004).

J-Safe Solve
Productbeschrijving:

Zwak emulgerende, snel scheidende koudontvetter op basis van alifatische koolwaterstoffen. Lost minerale oliën en vetten, alsmede lichte teer- en bitumenvervuilingen zeer snel op. Vindt vooral toepassing in de chemische en petrochemische industrie en scheepvaart. Het product vormt geen emulsie met water en zal dus de olie/water-afscheider niet nadelig beïnvloeden.

J-DeRust Productbeschrijving:

Sterk zure, zwak schuimende reiniger voor verwijdering van kalk- en steenaanslag in tanks, leidingen en apparatuur. Verwijdert effectief organische en anorganische vervuilingen, ongeacht de aanwezigheid van CO2. Tevens heeft het product een sterke ontvettende werking en goede de-oxiderende eigenschappen. Kan veilig toegepast worden op roestvaststaal en zuurbestendig email. De biologische afbreekbaarheid van de gebruikte oppervlakte-actieve stoffen in dit product voldoen aan de detergentenverordering (EG 648/2004).

Reinigingsmiddelen bestellen

6 + 1 =